Webdesign & ontwikkeling - GAD - zakelijke & financiële dienstverlening

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bedrijven

Websites - webdesign, ontwikkeling en beheer

Als onderdeel van de zakelijke ondersteuning die wij aanbieden, ontwikkelt, ontwerpt en beheert GAD betaalbare websites voor bedrijven.

GAD verzorgt websites voor particulieren, bedrijven, organisaties en instellingen. Hierin kunnen wij een heleboel van uw wensen realiseren. We kunnen uiteraard een site maken in de stijl van uw bedrijf, maar ook een stijl ontwikkelingen voor zowel de website als uw facturen, brieven, e-mails etc. Wij ontwikkelen ook webshops, of kunnen deze in uw site integreren. Uiteraard is er qua ontwerp ook vanalles mogelijk. Wij horen graag uw wensen en ideeën en helpen die te realiseren.

Een simpele website kost vanaf €250,00 excl. BTW en een webshop vanaf €600,00 excl. BTW (beide incl. hosting, domeinnaam en e-mail). Afhankelijk van uw precieze wensen en de tijd die GAD hiervoor moet investeren wordt de uiteindelijke prijs bepaalt. Deze ontvangt u op aanvraag.

U kunt aangeven of u GAD de website wil laten beheren, of zelf nieuwe informatie wil posten (wanneer hier sprake van is). De online en offline promotie voor de website is vervolgens voor uw eigen rekening. GAD kan u hierbij uiteraard van dienst zijn, wanneer ons dat niet in de positie brengt dat wij u helpen te concurreren met onze eigen partners. Om de integriteit van GAD te waarborgen, zullen wij in zo'n geval afzien van een samenwerking.

Voor bedrijven die via de website nieuwe klanten willen binnenhalen, bied GAD namelijk de mogelijkheid tot het aangaan van een exclusief samenwerkingsverband. Per branche zoeken wij namelijk een partner waarvoor wij de website exclusief mogen promoten om zo nieuwe klanten te interesseren. Wanneer GAD daadwerkelijk nieuwe klanten voor u aanbrengt, vragen wij per klant een bemiddelingsbijdrage van 10%. GAD staat zeker open voor nieuwe partners en samenwerkingen.

Keurmerk NLGW - Nederlandse Geregistreere Webdesigners

GAD is sinds mei 2014 aangesloten bij een vereninging voor professionele webdesigners: NLGW - Nederlandse Geregistreerde Webdesigners. Als geregistreerd professional mogen wij het keurmerk van de NLGW voeren, waardoor u zeker weet dat GAD garant staat voor kwaliteit.  Een geruststellende gedachte voor u als ondernemer.

Daarnaast kunt u van onze snelheid op aan: een simpele website kan al binnen enkele dagen werkend zijn en online staan. Heeft u complexere wensen voor uw website dan gaat het uiteraard iets meer tijd kosten om alles naar wens te maken.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu