Persoonlijk advies - GAD - zakelijke & financiële dienstverlening

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Particulieren

Financieel adviesgesprek:

Prijs: €49,95 (incl. BTW) - uurtarief

Op ontvangst-adres : + € 0,00
Op locatie (< 10 km) : + € 10,00
Op locatie (> 10 km) : + € 20,00


Aanbieding: als zakelijke klant van GAD ontvangt u 25% korting.

 

Financieel advies

GAD is een onafhankelijke financiële dienstverlener. Wij kunnen u bijstaan en adviseren wanneer u het even niet meer weet, of juist meer informatie wil inwinnen over uw mogelijkheden in een bepaalde situatie.

Zowel in uw persoonlijke, als uw professionele situatie, kunnen er namelijk dingen gebeuren die financieel ingrijpende consequenties hebben. Heeft u vragen over wat u in zo'n situatie kunt of moet doen, kunt u daarvoor bij GAD terecht. Dit kan betrekking hebben uw ontslag, scheiding, maar ook de onverwachte erfenis van uw oud-tante.

GAD is een allround dienstverlener op het gebied van financiën. In een eerste gesprek kunt u algemeen advies inwinnen over de opties die u heeft. Wenst u een tweede gesprek dan kan GAD concreet ingaan op uw situatie (en in de tussentijd  voor u de verschillende berekeningen bij de mogelijkheden uitwerken).

Heeft u vragen, of wilt u weten of GAD u in uw situatie ook van concreet advies en tips kan voorzien? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu